REVELION 2020 GRECIA – Riviera OLIMPULUI Riviera Olimpului – Salonic – Kalambaka & Manastirile Meteora – Muntele Olimp & Litohoro

 

 

 

Hotel PANORAMA 3* superb, pe malul marii!

 

In Nordul Greciei, la numai 700 km de Bucuresti se afla RIVIERA MUNTELUI OLIMP, intinsa pe 80 km de litoral cu plaje si localitati pitoresti. Paralia Katerini, perla statiunilor, va asteapta cu hoteluri ospitaliere, strazi animate, restaurante, cafenele, magazine de blanuri si bijuterii, etc.

Hotel PANORAMA este situat în centrul statiunii Paralia Katerini, chiar pe malul marii. Hotelul are camere complet renovate, moderne si elegante, dotate cu bai proprii luxoase, uscator de par, TV prin satelit, internet, frigider, incalzire centrala, balcon. Hotelul are la parter un bar elegant unde puteti savura o cafea, un cocktail sau alte bauturi. Micul dejun buffet se serveste in restaurantul hotelului, cu vedere la Marea Egee.

 

PROGRAM AUTOCAR Hotel PANORAMA 3***

     29 Dec 2019 – 2 Ian 2020 (5 zile/ 4 nopti)

 

29 dec 2019, Bucuresti – Sofia – Salonic – Riviera Olimpului

Plecare ora 06.00 dimineata, Bucuresti, zona metrou TIMPURI NOI (Splaiul Unirii 96-98). Parcurgeti 750 km, pe parcursul carora ghidul va prezenta informatii despre destinatie si program. Sosire in jurul orelor 19:00 in Paralia, cea mai atractiva statiune a Rivierei si cazare.

30 dec 2019, Paralia – Tembi – Kalambaka – Meteora - Paralia

Mic dejun. Va invitam sa participati la Excursia optionala Kalambaka & Manastirile Meteora, cu plecare dimineata din Paralia. Prima oprire este in Valea Tembi pentru vizita la Biserica Sf. Paraschiva, lacas de cult sapat in stancă si la Izvorul lui Dafne. Strabatem inca 60 km pe langa orasele Larissa si Trikala si ajungem la Kalambaka unde putem admira siluetele unice ale stancilor in varful carora se afla din secolul 14, Manastirile Meteora. Ne oprim la un atelier traditional de icoane pentru o demonstratie despre confectionarea acestora. Urmeaza vizita uneia dintre renumitele Manastiri Meteora, unde vom fi impresionati de privelistea superba si de experienta religioasa unica. Intoarcerea seara in Paralia.

31 dec 2019, Paralia – Salonic – Paralia  La Multi Ani 2020!

Mic dejun. Pentru ultima zi a anului, am programat Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 31 octombrie - la Salonic, capitala Greciei de Nord, cu tur panoramic la cele mai importante obiective, Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Piata Aristotelus, Bazarul. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Intoarcere dupa amiaza in Paralia. Cina Festiva la un ball room in apropiere; se asigura transportul cu autocarul (program optional, 29 eu/persoana)

01 ian 2020, Paralia – Muntele Olimp – Litohoro - Paralia

Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul nou asemeni zeilor participand la Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 31 octombrie - pe Muntele Olimp, cel mai inalt munte din Grecia, considerat lacas sfant in mitologie, un loc magnific, cu panorama asupra Marii Egee; aveti ocazia sa popositi si in frumosul orasel montan Litohoro. Intoarcere la Paralia.

02 ian 2020, Paralia – Bucuresti

Mic dejun

Plecare spre tara; sosire Bucuresti in jurul orei 22.00.

 

Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4*

In Nordul Greciei, la numai 700 km de Bucuresti se afla RIVIERA MUNTELUI OLIMP, intinsa pe 80 km de litoral cu plaje si localitati pitoresti. Paralia Katerini, perla statiunilor, va asteapta cu hoteluri ospitaliere, strazi animate, restaurante, cafenele, magazine de blanuri si bijuterii, etc.

Mediterranean Resort reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta de calitate. Aflat la distanta foarte mica de mers pe jos de centrul animat al statiunii Paralia si la numai 80 m de plaja, hotelul va asteapta cu 68 camere moderne dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, mini bar, muzica, balcon.

Facilitati hotel: restaurant, bar, crama, zona SPA cu piscina interioara incalzita, GYM (gratuite pentru oaspetii hotelului), sauna si jacuzzi (cu taxa).

Cina Festiva de Revelion este inclusa in pret si BONUS Welcome drink la receptie si dulciuri traditionale in camera

PROGRAM AUTOCAR Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4****

          29 Dec 2018 – 2 Ian 2019 (5 zile/ 4 nopti)

29 dec 2019, Bucuresti – Sofia – Salonic – Riviera Olimpului

Plecare ora 06.00 dimineata, Bucuresti, zona metrou TIMPURI NOI (Splaiul Unirii 96-98). Parcurgeti 750 km, pe parcursul carora ghidul va prezenta informatii despre destinatie si program. Sosire in jurul orelor 19:00 in Paralia, cea mai atractiva statiune a Rivierei si cazare. Cina la hotel

30 dec 2019, Paralia – Tembi – Kalambaka – Meteora - Paralia

Mic dejun. Va invitam sa participati la Excursia optionala Kalambaka & Manastirile Meteora, cu plecare dimineata din Paralia. Prima oprire este in Valea Tembi pentru vizita la Biserica Sf. Paraschiva, lacas de cult sapat in stancă si la Izvorul lui Dafne. Strabatem inca 60 km pe langa orasele Larissa si Trikala si ajungem la Kalambaka unde putem admira siluetele unice ale stancilor in varful carora se afla din secolul 14, Manastirile Meteora. Ne oprim la un atelier traditional de icoane pentru o demonstratie despre confectionarea acestora. Urmeaza vizita uneia dintre renumitele Manastiri Meteora, unde vom fi impresionati de privelistea superba si de experienta religioasa unica. Intoarcerea seara in Paralia. Cina la hotel.

31 dec 2019, Paralia – Salonic – Paralia  La Multi Ani 2020!

Mic dejun. Pentru ultima zi a anului, am programat Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 31 octombrie - la Salonic, capitala Greciei de Nord, cu tur panoramic la cele mai importante obiective, Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Piata Aristotelus, Bazarul. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Intoarcere dupa amiaza in Paralia. Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului, la ora 22:00 (in loc de cina standard din 31.12) si petrecere cu muzica asigurata de DJ.

01 ian 2020, Paralia – Muntele Olimp – Litohoro - Paralia

Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul nou asemeni zeilor participand la Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 31 octombrie - pe Muntele Olimp, cel mai inalt munte din Grecia, considerat lacas sfant in mitologie, un loc magnific, cu panorama asupra Marii Egee; aveti ocazia sa popositi si in frumosul orasel montan Litohoro. Intoarcere la Paralia. Cina la hotel.

02 ian 2020, Paralia – Bucuresti

Mic dejun

Plecare spre tara; sosire Bucuresti in jurul orei 22.00.

 

Oferta este proprietatea intelectuala a Romadria
Feature image by pixarbay