Kenya 2021 - 8 Days

kenya

Parcul National Tsavo este alcatuit din Parcul National Tsavo East si parcul National Tsavo West. Granita dintre cele 2 parcuri este constituita de soseaua ce leaga capitala Nairobi de orasul Mombasa. Parcul National Tsavo East este cel mai mare dintre cele doua si este renumit pentru numarul mare de elefanti care se aduna pe raul Galana si apoi ratacesc pe campii. De asemenea in acest parc puteti vedea lei, leoparzi si bivoli si pot fi admirate nenumarate specii de pasari.

Parcul National Tsavo West se intinde pana in partea de sud, pana la granita cu Tanzania. Aici se regasesc frumoasele izvoare Mzima. Aici puteti observa hipopotamii, crocodilii Nilului si pestii innotand intr-o grota ascunsa sub un lac.

Overview

Toti pasagerii care doresc sa intre pe teritoriul Kenyei trebuie sa indeplineasca, pe langa conditiile de intrare in tara, urmatoarele conditii speciale impuse de autoritatile locale in contextul pandemiei de COVID-19:

 • viza cu o singura intrare: se obtine online conta cost ( 50 usd ) pe link-urile urmatoare: https://accounts.ecitizen.go.ke/registerwww.evisa.go.ke; durata obtinerii vizei este de pana la 72 ore din momentul aplicarii online. Copiii sub 16 ani se trec pe vizele parintilor ( unde sunt 2 copii se va trece pe formularul fiecarui parinte cate un copil );
 • prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Kenya;
 • temperatura sub 37.5C si lipsa simptomelor gripale;
 • completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmatoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea in acest stat a codului QR receptionat pe e-mail.
 • sa prezinte dovada cazarii;
 • sa faca dovada detinerii de resurse financiare (ex: extras de cont, carte de credit, cec-uri de calatorie etc.);
 • bilet de intoarcere.

Cetatenii romani care sosesc in Kenya sunt exceptati de la masura izolarii la domiciliu/hotel pentru o perioada de 14 zile.

Oferta Der Tour

Itinerary

Day 1

Ziua 1 (Mombasa- Tsavo East)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda(Otopeni) la ora 00.30 pentru imbarcare pe zborul operat de compania GullivAir spre Mombasa cu decolare la ora 03.00. Sosirea in Mombasa va avea loc la ora11.15 (ora locala). Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba engleza si va veti imbarca pentru transferul catre parcul National Tsavo East. Distanta parcursa va fi de aprox 260 km. Pe drum veti beneficia de masa de pranz servita la pachet. Cazarea si cina vor fi la Ashnil Aruba Lodge. Daca timpul va permite, veti beneficia de o sesiune deseara de safari in Parcul national Tsavo East.

Ziua 2 (Tsavo West)
Dupa serviirea micului dejun, veti face check-outul si veti pleca catre Parcul National Tsavo West pentru o sesiune de safari in drum spre Izvoarele Mzima.Pranzul la pachet va fi oferit de Ashnil Aruba Lodge. Masa de seara si cazarea vor fi la Voyager Ziwani Camp. Daca timpul o va permite, seara veti mai efectuao sesiune de safari.

Ziua 3 (Tsavo West – Mombasa)
Ziua va incepe cu o sesiune de safari efectuata dis de dimineata,apoi veti servi micul dejun la Voyager Ziwani Camp. Dupa micul dejun veti face check-outul si va veti intoarce catre Mombasa (hotelul in care urmeaza sa vacontinuati sejurul pentru urmatoarele 5 nopti). Pranzul la pachet va fi servitin drum spre Mombasa si va fi oferit de Voyager Ziwani Camp.

Zilele 3-8
Cazare in hotelul selectat cu regimul de masa ales.

Include

 • Cazare si masa conform itinerariu
 • Biletele de intrare in parc conformitinerariu
 • Transportul se va realiza in cu masini 4x4, cu grad de ocupare de 6 locuri.
 • Grupul va fi insotit de un ghid vorbitor de limba engleza sau germana.
 • Transport avion pe Ruta: Bucuresti - Mombasa - Bucuresti (taxe de aeroport si catering incluse in tarif)
 • 1 bagaj de cala 20 kg / 1 bagaj de mana 4kg
 • Transfer hotel-aeroport-hotel

Nu include

 • Taxa de viza online: 50 usd
 • Este necesara prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu 72 ore inainte de plecarea
fmovies
add a google map to website

You can send your enquiry via the form below.

Kenya 2021