Spania 2023

7 Days

Overview

Circuit Marele Tur al Spaniei

oferta partener Karpaten

Itinerary

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Barcelona. Transfer la hotel pentru cazare si cina în Costa Brava.

Day 2 :
Barcelona*

Mic dejun. Tur panoramic Costa Brava și sosire în capitala Cataloniei. Timp liber la dispoziție sau tur de oraș* organizat la: Parcul Guell, simbol al arthitecturii lui Gaudi, Cartierul Barri Gotic, stadionul GC Barcelona și Cartierul Eixample cu biserica neterminată proiectată de Gaudi, Sagrada Familia. Cazare si cina la hotel pe Costa Brava.

Mic dejun. Plecare spre Zaragosa prin pitoreasca regiune Aragon. Tur de oraș Zaragosa și vizită la: Piața Catedralei, Catedrala San Salvador și Centrul Vechi al orașului străbătut de fluviul Ebru. Plecare spre Madrid via Castille. Cazare la hotel în Madrid.

Day 4 :
Madrid*

Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Spaniei. Timp liber la dispoziție sau, opțional*, tur de oraș cu ghid și vizitarea principalelor obiective turistice: Palatul regal, Muzeul Prado, Plaza Mayor, Gran Via, Corida Las Ventas și Stadionul Bernabeu. Cazare la hotel în Madrid.

Mic dejun. Vizitarea vechii capitale a Regatului Spaniol, Toledo. Tur de oraș și explorarea străduțelor înguste a orașului medieval. Se continuă drumul spre coasta mediterană. Cazare la hotel în Valencia.

Mic dejun. Tur de oraș Valencia. Fondat de romani pe malul râului Turia, Valencia este cunoscută pentru cele peste o mie de turnuri ale orașului, dar și pentru vibrantele festivaluri anuale care au loc aici. Plecare spre Costa Brava, via Costa Valencia și Costa Dorada. Cazare si cina la hotel în regiunea Costa Brava.

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare în Costa Brava sau excursie opțională* la Figueres, orașul natal al lui Salvador Dali, și vizitarea orașului fortificat, Girona, a cartierului evreiesc și a centrului vechi. Cazare si cina la hotel în regiunea Costa Brava.

Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul de retur.

de la 569 Euro

Include

  • - Bilet de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti
  • - 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
  • - Taxe de aeroport
  • - Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele
  • - Asistenta turistica in limba romana
  • - Mic dejun la hotelurile din Madrid si Valencia
  • - Demipensiune la hotelul din Costa Brava

Nu include

  • - Intrari la obiectivele turistice (Neinclus)
  • - Taxe de oras (Neinclus)

You can send your enquiry via the form below.

Spania 2023