Circuit JAPONIA

12 Days

Overview

✈CIRCUIT JAPONIA Plecare 01 Aprilie 2024 din Cluj Napoca!
4600 EURO/PERS
Descoperiți Japonia Clasică și Modernă: Acest program vă oferă o experiență completă a Japoniei, de la orașele moderne ca Tokyo și Osaka, la locuri istorice și culturale precum Kyoto și Hiroshima.
Vizite UNESCO de Top: Vă veți bucura de o serie de atracții și monumente UNESCO de prim rang, inclusiv Templul Kiyomizu, Castelul Nijo, și Domul Bombei Atomice din Hiroshima.
Gusturi Unice: Savurați delicioasa bucătărie japoneză, de la preparate tradiționale la opțiuni moderne, în cele mai renumite zone de luat masa din Kyoto și Tokyo.
Relaxare în Natură: Explorați peisaje naturale uimitoare, precum Padurea de Bambus Sagano și Lacul Ashi cu Muntele Fuji în fundal.

Principalele obiective vizitate si monumente incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO:
Castelul Osaka, Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur)
Templul Kiyomizu, Altarul sintoist Fushimi Inari
Templul Ryoanji
Templul Todaiji (Marele Buddha)
Nara Deer Park – orasul caprioarelor
Castelul Okayama
Gradina Korakuen
Parcul Memorial al Pacii Hiroshima
Muzeul Memorial Hiroshima
Domul Bombei Atomice Hiroshima
Altarul Itsukushima
Sanctuarul sintoist Tsurugaoka Hachiman
Templul Hase
Templul Kotokuin (Marele Buddha)
Templul Asakusa Sensoji Kano

Itinerary

Decolare din Cluj la 06:00, cu compania Lufthansa, spre Munchen cu destinatie finala Osaka.

Dupa sosire in Osaka preluam bagajele si plecam cu autocarul catre centrul orasului unde vom avea tur de orientare si vom vizita Castelul Osaka. Dupa vizite vom pleca spre Kyoto unde la ora 15:00 vom face check-in la hotel.

Day 3 :
Kyoto

Cazare si mic dejun.Vom pleca in turul orasului Kyoto unde vom vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO),Templul Kiyomizu – templul apei pure (patrimoniu UNESCO) si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka. Continuam experienta autentic japoneza prin participarea la Ceremonia Ceaiului.

Day 4 :
Kyoto

Cazare si mic dejun. Tur de oras cu autocarul in Kyoto, vom vizita faimosul altar Fushimi Inari si Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre ZEN (monument UNESCO). Participam la Samurai Kembu Theater – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana (costumatia nu este inclusa). Dupa spectacol vom merge la Piata Nishiki (Nishiki Market) – renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto.

Cazare si mic dejun. Vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor. Dupa amiaza vom merge in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor si una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto, unde vom avea cina inclusa.

Cazare si mic dejun. Dimineata trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Dupa micul dejun plecam spre Okayama unde vom avea pauza de pranz si stop pentru poze la Castelul Okayama. Vom vizita si Gradina Korakuen. Dupa vizite vom pleca spre Hiroshima.

Day 7 :
Hiroshima

Cazare si mic dejun. Vom vizita Muzeul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice din Hiroshima. Dupa amiaza vom pleca spre Miyajima unde vom vizita Sanctuarul sintoist Itsukushima cu poarta simbolica a sintoismului, construita in largul insulei.

Cazare si mic dejun. Vom pleca spre Gara Hiroshima de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train) cu destinatia Tokyo. Ajunsi in Tokyo vom pleca intr-o placuta plimbare in celebrul cartier Shibuya iar dupa amiaza vom prelua bagajele si vom avea transfer la hotel.

Cazare si mic dejun. Plecam spre Muntele Fuji unde vom avea o frumoasa croaziera pe Lacul Kawaguchiko si (daca vremea va permite) vom face ascensiune cu telecabina pentru vedere panoramica la Muntele Fuji. Continuam calatoria spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. La ora 17:00 vom pleca spre Tokyo.

Cazare si mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul spre Yokohama si Kamakura. Vom vizita Sanctuarul sintoist Tsurugaoka Hachiman – fost centru spiritual si politic al noii capitale. Ne vom plimba pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Dupa pauza de pranz vom continua vizita la Templul Hase. In continuare vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin. In continuare vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber.

Day 11 :
Tokyo

Cazare si mic dejun. Incepem cu un tur de oras cu autocarul in Tokyo, vom merge in Asakusa si vom vizita Templul Asakusa Sensoji Kanon. Ne vom plimba pe renumita strada comerciala Nakamise si vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida. Vom merge in fosta piata de peste Tsukiji – renumita ca “Orasul Mancarii” unde vom gasi diverse feluri de mancare traditionala japoneza si cel mai proaspat peste. Vom trece pe renumitul pod Rainbow Bridge, vom vizita Odaiba dupa care vom avea transfer la hotel.

Cazare si mic dejun. Dupa micul dejun vom fi preluati pentru transfer la aeroportul Tokyo Haneda, unde vom face check-in pentru imbarcare pe zborul Lufthansa plecare din Tokyo via Munchen cu sosire in Cluj la ora 00:40 (+1).

You can send your enquiry via the form below.

Circuit JAPONIA
From € 4,600
/ Adult